Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπερασπίζεται την επιλογή του Chris Pratt στον ρόλο του Super Mario o Chris Meledandri

*
O ιδρυτής και CEO της Illumination, Chris Meledandri μίλησε για την επερχόμενη ταινία Super Mario, με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt. Μάλιστα επικεντρώθηκε στην κριτική σχετικά με την επιλογή του Pratt για τον ρόλο του διάσημου υδραυλικού.

"Ο Chris επιλέχθηκε για τί πιστέψαμε ότι η ερμηνεία του ως Mario θα ήταν εκπληκτική. Τώρα που έχουμε γυρίσει περίπου 15 σκηνές και έχει ολοκληρωθεί το 75% της ταινίας, κάθομαι και λέω πόσο μου αρέσει η ερμηνεία του ως Mario", είπε ο Meledandri, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το Variety.


Το Deadline αναφέρει ότι ο Meledandri δήλωσε: "Όταν ο κόσμος διαβάσει για την απόδοση του Chris Pratt, η κριτική θα εξαφανιστεί. Ίσως όχι τελείως, το κοινό αρέσκεται στο να λέει την άποψή του, όπως πρέπει να γίνεται. Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος άμυνας, όμως ως κάποιος που έχει ιταλικές και αμερικανικές ρίζες, είμαι σίγουρος πως μπορώ να πάρω την απόφαση αυτή δίχως να προσβάλω τον οποιονδήποτε. Ειδικά όταν ο Chris Pratt έχει τόσο καλή απόδοση".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*